Aanraders in de buurt

leuk om te bezoeken

In Hedel

www.historischmuseumhedel.nl

Historisch museum Hedel 

In de omgeving

 

www.bezoekdenbosch.nl

In ’s-Hertogenbosch valt ontzettend veel te doen en beleven. Door haar veelzijdigheid stelt de stad niemand teleur. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, rondvaarten en stadswandelingen. De shopaholics kunnen helemaal losgaan in de diverse winkelstraten. De kinderen vermaken zich prima tijdens de verschillende activiteiten. Wat tussen de bedrijven door niet vergeten mag worden is het nuttigen van een hapje en een drankje bij een van de knusse cafe’s en restaurants die je in de binnenstad vindt.

 

www.goedkoopparkeren.nl/den-bosch

Via deze website kunt u eenvoudig en snel vooraf een parkeerplek reserveren in Den Bosch en andere steden. Zo bespaart u veel tijd, geld en moeite. U vergelijkt simpelweg de diverse aanbieders en reserveert de geschikte parkeerplek. Deze betaalt u met een van de veilige betaalmethodes, waarna u verzekert bent van een parkeerplek bij de door u gekozen aanbieder.

www.rivierenland.nl

Ontdek Rivierenland: kom wandelen, fietsen, overnachten of eropuit in de Betuwe, Bommelerwaard en Land van Maas en Waal.

 

www.slotloevestein.nl

Slot Loevestein ligt op een unieke plek. Waar Maas en Waal samenkomen en Gelderland, Brabant en Zuid-Holland elkaar raken. In dit oer-Hollandse rivierenlandschap liet ridder Dirc Loef van Horne in 1361 zijn kasteel bouwen. Niet de schoonheid van het gebied, maar de strategische ligging bepaalde zijn keuze. De plek was ideaal voor verdediging en om tol te heffen; dat was dan ook precies wat er gebeurde.

 

www.hbtheusden.nl

Complete bron van recreatieve activiteiten en toeristische informatie in Heusden.

Ondernemers in de buurt

 www.horecaslagerij.eu

Horeca slagerij van den Heuvel. Vlees uit de Bommelerwaard.
De Bommelerwaard is een streek in het zuidwesten van de Provincie Gelderland.
In samenwerking met drie veeboeren uit de Bommelerwaard slachten wij veelal het Belgische blauw rund. Deze runderen worden in koppels aangekocht en afgemest in het grasland en de stallen van de samenwerkende veeboeren uit de Bommelerwaard.
Na 4 tot 5 maanden verhuizen ze naar onze slagerij. Het komt niet aan op een weekje meer of minder. Ze vertrekken wanneer ze slachtrijp zijn. Niet eerder en ook niet later.
Albert komt zelf de dieren uitzoeken.

 

www.deneelder.nl

Den Eelder is nog één van de weinige echte familiebedrijven waar alle zuivelproducten vers worden bereid. Met heel veel liefde en dat proeft u. De koeienstal staat direct naast de productieruimte, verser kan het niet!

 

www.ijsboerderijdeschoonheuvel.nl

IJsboerderij De Schoonheuvel te Hedel is gelegen in de Bommelerwaard, ook wel genoemd: het mooiste eiland tussen de rivieren, met als kenmerk een afwisselend landschap van dijken en uiterwaarden, kastelen en pittoreske dorpjes en is omsloten door de rivieren de Maas en de Waal. Sterker nog, ons bedrijf ligt direct aan het fietsroutenetwerk van de RBT Rivierenland.

Plan de leukste fietsroutes om en nabij Herberg de Zwaan in Hedel.

Makkelijk kado

De herbergbon

Deze kadobon is te bestellen via e-mail of in onze herberg.

Alle bedragen vanaf € 10,- zijn mogelijk.

Goedkoop overnachten in Hedel?

Lekker eten

Herberg de Zwaan Hedel

Reserveren mag maar moet niet; direct aanschuiven en mee eten is mogelijk. De keuken is open tot 20:30 uur.