Herberg de Zwaan in Hedel

ETEN, DRINKEN & RUSTEN IN HEDEL

Herberg de Zwaan in Hedel

Herberg de Zwaan in Hedel; uniek gelegen aan de Maas in de prachtige Bommelerwaard, onderdeel van het Gelders Rivierengebied en dit alles toch maar op een steenworp afstand van Den Bosch (5 km).
Door deze ligging is onze locatie een ideale uitvalsbasis om de omgeving te voet, per fiets of auto te leren kennen. Diverse fiets/ wandelroutes en uitgaanstips zijn bij ons verkrijgbaar. Tevens zijn wij voorzien van een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Mocht U geen (elektrische) fiets hebben, of geen zin hebben deze mee te nemen. Kunnen deze ook op afspraak bij ons gehuurd worden.

Onze Herberg is een gezellige horecagelegenheid waar je kunt genieten van een hapje en een drankje, en waar tevens betaalbaar overnacht kan worden.
Ook is er op afspraak een shuttle service die gasten tot 8 personen kan ophalen/wegbrengen van en naar de dichtbijgelegen stations van Den Bosch en Zaltbommel.

De Bommelerwaard kan bij ons niet alleen beleefd, maar ook geproefd worden. Onze menu’s zijn voor een groot deel samengesteld met producten uit de streek. Zo kunt u bij ons genieten van heerlijk boerderijvlees, ambachtelijke zuivelproducten en boerenijs uit onze polder. Maar natuurlijk ook veel van onze verse groenten, champignons, fruit en aardappelproducten komen uit de directe regio. Dit is niet alleen gezond en lekker, maar natuurlijk ook goed voor het milieu.

Naast alle bovenstaande zaken vinden wij het ook belangrijk een centrale rol te spelen in het dorpsleven door ruimte te bieden aan verenigingen en door het organiseren van evenementen voor jong en oud.
Kortom; kom gerust eens langs wij staan graag voor U klaar!

Plan de leukste fietsroutes om en nabij Herberg de Zwaan in Hedel.

Makkelijk kado

De herbergbon

Deze kadobon is te bestellen via e-mail of in onze herberg.

Alle bedragen vanaf € 10,- zijn mogelijk.

Goedkoop overnachten in Hedel?

Lekker eten

Herberg de Zwaan Hedel

Reserveren mag maar moet niet; direct aanschuiven en mee eten is mogelijk. De keuken is open tot 20:30 uur.