De herbergier
“Het horeca hart van Hedel heeft een transplantatie ondergaan en klopt weer als vanouds!“
Mogen wij ons voorstellen
Wim Verkuil: Herbergier de Zwaan Hedel
Wim Verkuil: Herbergier de Zwaan Hedel
Na de definitieve verkoop van mijn eerdere onderneming stond ik voor de keuze om voor een baas te gaan werken, of voor mezelf weer een uitdaging aan te gaan. Het lokale café stond te koop en ik zag na vele slapeloze nachten vol ideeën, mogelijkheden om hier iets moois van te maken. Mijn droom was om hier een gezellige dorpsherberg van te maken waar gasten kunnen “eten, drinken, rusten”. Een dorp als Hedel verdient een mooie en actieve horecagelegenheid, maar ook passanten en toeristen kunnen bij ons gemoedelijkheid en warmte vinden.
Na de definitieve verkoop van mijn eerdere onderneming stond ik voor de keuze om voor een baas te gaan werken, of voor mezelf weer een uitdaging aan te gaan. Het lokale café stond te koop en ik zag na vele slapeloze nachten vol ideeën, mogelijkheden om hier iets moois van te maken. Mijn droom was om hier een gezellige dorpsherberg van te maken waar gasten kunnen “eten, drinken, rusten”. Een dorp als Hedel verdient een mooie en actieve horecagelegenheid, maar ook passanten en toeristen kunnen bij ons gemoedelijkheid en warmte vinden.
Om ook een mooie kaart te kunnen voeren heb ik contact gezocht met; Piet Hein Megens, die nu onze ambitieuze Chef is. Naast de vaste kaart bepaalt hij dagelijks een aantal wisselende gerechten zodat U mee kunt eten met de “Herbergier”
Wij heten U van harte welkom!
Wim & Piet Hein (en alle anderen die hun stinkende best doen)
Plan de leukste fietsroutes om en nabij Herberg de Zwaan in Hedel.
Makkelijk kado
De herbergbon
Deze kadobon is te bestellen via e-mail of in onze herberg.
Alle bedragen vanaf € 10,- zijn mogelijk.