Menukaarten

Reserveren kan online via bookdinners, telefonisch via 073 599 5454 en op het terras aan de hand van beschikbaarheid.

Bij drukte kan het voorkomen dat het lastiger is, om ons telefonisch te bereiken. Dan zijn we druk met reeds aanwezige gasten. Dank voor uw begrip.

De menukaart kan tijdens drukke dagen variëren.

Menukaart

(terras en restaurant binnen)

Lunch

LUNCH te bestellen tot 16:00 uur

Soepen

Tomatensoep 4,45
Champignonroomsoep 4,45
Soep van de dag 4,45
Erwtensoep met roggebrood en spek (in ’t seizoen) 6,50

Tosti’s

Ham en kaas 3,75

Hawaï 4,25
Pikant met kaas, ham, paprika, tomaat en badjak sambal 4,25
“d’n Herberg” met kaas, ham, gebakken champignons, ui 4,75

Eigerechten op 3 sneden wit brood

Liever op boeren bruin?    + 1,00
Uitsmijter ham en kaas 7,45
Uitsmijter spek 7,45
Uitsmijter “d’n Herberg” ham, kaas, spek, ui en champignons 8,95

Maaltijdsalades

Salade geitenkaas met gemengde salade, walnoten, spek en brood 9,95
Zalm/scampi salade met gemengde salade en brood 12,95
Salade trio met gerookte zalm, carpaccio en geitenkaas 12,95

Broodjes – Pistolets (wit of bruin)

Liever op boeren bruin?    + 1,00
Hamburger speciaal met gebakken juin 5,25
Pistolet gezond, ham, kaas, ei, komkommer en tomaat 5,25
Pistolet warme geitenkaas met honing en Italiaanse kruiden 7,95
Pistolet tonijnsalade met kappertjes, ei, tomaat en uienringen 7,95
Champignons met ui, ham en rauwkost op toast 8,45
Boerenbruin met 2 ambachtelijke gehaktballen en mosterd 8,50
Boerenbruin met 2 Heeren van Loosdrecht Croquetten en mosterd (groente of Gelders rundvlees) 7,50
Pistolet gerookte zalm met whiskysaus 8,95
Pistolet Carpaccio met pijnboompitjes, oude kaas en zongedroogde tomaatjes 8,95
Hamburger “d’n Herberg” met tomaat, ui, spek, kaas en friet 8,95
Broodje hete kip met paprika en ui, brood en chili mayonaise 8,95
Drie dubbele boterham, kip, spek, ei, rauwkost, kaas en friet 9,95
12 uurtje, 3 sneetjes met ham, kaas, kroket, spiegelei en huzarensalade 9,95

Diner

Voorgerechten

Tomatensoep 4,45

Champignonroomsoep 4,45
Soep van de dag 4,45
Brood met smeersels 3,95
Champignons met ui, ham op toast en rauwkost 8,45
Krokante salade met carpaccio, pijnboompitjes, oude kaas, zongedroogde tomaatjes en truffelmayonaise 10,75
Garnalen in ketjap knoflook-boter saus met stokbrood en rauwkost 11,95

Maaltijdsalades

Salade geitenkaas met gemengde salade, walnoten, spek en brood 9,95

Salade trio met gerookte zalm, carpaccio en geitenkaas 12,95
Zalm/scampi salade met gemengde salade en brood 12,95
Piet Hein’s Poké Bowl Zalm of Vega 12,95

Hoofdgerechten

Heeft u liever krieltjes in plaats van friet?  1,00
Stamppot met een halve worst (alleen in ’t seizoen) 8,95
Huisgemaakt stoofvlees met rauwkost en friet 8,95
Dubbele burger met spek, een hoop juin, rauwkost en friet 12,95
Krokante kipvleugels met rauwkost en friet 12,95
Tagliatelle met hete kip, ui en paprika in chili roomsaus 13,75
Tagliatelle met scampi, zalm, paprika en ui in chili roomsaus 15,75
Saté van varkenshaas met rauwkost en friet 13,95
Spareribs met chilisaus, rauwkost en friet 17,50
Schnitzel met rauwkost en friet 17,95
Vegetarische schnitzel met rauwkost en friet 17,95
Varkenshaas met rauwkost en friet 18,50
Zalmmoot met Hollandaisesaus, rauwkost en friet 22,50
Ossenhaaspuntjes in teriyaki saus, rauwkost en rijst 22,50
Tournedos met rauwkost en friet 22,95

Sauzen

Satésaus 1,00
Mayonaise, curry, ketchup, mosterd, sambal, “Brander” mayonaise 0,50
Huisgemaakte champignon roomsaus / Stroganoffsaus / pepersaus 2,50
Gebakken champignons 2,50

Warme groenten

Sperziebonen 1,95

Rode kool met appel 1,95

Kindermenu’s

Friet met frikadel en appelmoes 4,50

Friet met spareribs en appelmoes 8,75
Friet met kroket en appelmoes 4,50

Desserts

Ambachtelijke appeltaart “Harmonika” 3,50

Vanille ijs met chocoladesaus en slagroom 5,50

Koffie met likeur en toef slagroom 5,75

IJscoupe “d’n Herberg”, 3 smaken ambachtelijk ijs uit de regio 5,95
Stracciatella ijs met brownie 6,25
Cheesecake en rood fruit 6,25
Vanille ijs met warme kersen en slagroom 6,95

Calippo 1,00
Schatkistje 1,75

Magnum classic 2,50

Reserveren kan online via bookdinners, telefonisch via 073 599 5454 en op het terras aan de hand van beschikbaarheid.

Bij drukte kan het voorkomen dat het lastiger is, om ons telefonisch te bereiken. Dan zijn we druk met reeds aanwezige gasten. Dank voor uw begrip.

De menukaart kan tijdens drukke dagen variëren.