Menukaarten

Reserveren kan online via bookdinners, telefonisch via 073 599 5454 en op het terras aan de hand van beschikbaarheid.

Bij drukte kan het voorkomen dat het lastiger is, om ons telefonisch te bereiken. Dan zijn we druk met reeds aanwezige gasten. Dank voor uw begrip.

De menukaart kan tijdens drukke dagen variëren.

Menukaart terras

Lunch

LUNCH te bestellen tot 16:00 uur

Soepen

Tomatensoep 4,75
Champignonroomsoep 4,75
Erwtensoep met roggebrood en spek (in ’t seizoen) 6,75

Tosti’s

Boerentosti, stevige tosti van boerenbroodmet ham en kaas 5,75
Boerentosti “Pikant”, stevige tosti van boerenbrood met kaas, ham, paprika, tomaat en sambal badjak 6,75

Uitsmijters op 3 sneetjes wit brood

Uitsmijter met ham en kaas 7,50
Uitsmijter met spek 7,50
Uitsmijter “d’n Herberg” met ham, kaas, spek, ui en champignons 9,50
Liever op boerenbrood?    + 1,00

Maaltijdsalades

Salade geitenkaas, gemengde salade met geitenkaas, walnoten, zongedroogde tomaatjes, spek en brood 10,50
Krokante salade met carpaccio, truffelmayonaise, pijnboompitjes, oude kaas en zongedroogde tomaatjes 11,50
Salade scampi/zalm, gemengde salade met gerookte zalm, scampi, huisgemaakte cocktailsaus, knoflooksaus en brood 13,50
Oosterse salade, gemengde salade met mango, taugé en garnalen met een ketjapdressing en brood 13,50
Piet Hein’s poké bowl Zalm of Vega 13,50

Lunch gerecht van de week

(van 16-6 tot en met 22-6)
Toast Hawaii — 2 toastjes met ham, ananas en kaas uit de oven 6,00

Brood – Pistolets (wit of bruin)

Pistolet gerookte zalm met uienringen, kappertjes en huisgemaakte cocktailsaus 9,25
Pistolet warme geitenkaas met honing en Italiaanse kruiden 8,25
Pistolet tonijnsalade met kappertjes, ei, tomaat en uienringen 8,25

Boerenbrood met 2 ambachtelijke gebraden gehaktballen en mosterd 8,50
Boerenbrood met 2  “Heeren van Loosdrecht” rundvleescroquetten of 2 groentecroquetten en mosterd 7,50
Pistolet Carpaccio met truffelmayonaise, pittenmix, oude kaas en zongedroogde tomaatjes 9,50
Hamburger “d’n Herberg”, zacht broodje met daarop een hamburger, tomaat, ui, spek, kaas en een portie verse friet 8,95
Hete kip van dijenfilet op een zacht broodje met paprika, ui en chilimayo 9,00
Drie dubbele boterham, 3 sneetjes brood besmeerd met “Brander mayonaise” met daartussen kip, spek, spiegelei, kaas, sla, tomaat en een portie verse friet 10,50
12 uurtje, 3 sneetjes met ham, kaas en spiegelei hierbij huzarensalade en een rundvleeskroket 10,50
Liever op boerenbrood?    + 1,00

Diner

Voorgerechten

Tomatensoep 4,75
Champignonroomsoep 4,75
Brood met smeersels 4,00
Krokante salade carpaccio met truffelmayonaise, pittenmix, oude kaas en zongedroogde tomaatjes 11,50
Salade scampi/zalm, gemengde salade met gerookte zalm, scampi, huisgemaakte cocktailsaus, knoflooksaus en brood 13,50
Garnalen in ketjap-knoflooksaus met stokbrood en salade 13,50
Vitello Tonnato, carpaccio van kalfsvlees, met kappertjes, oude kaas, pittenmix, tonijn en twee verrassende toppings 12,50

Wekelijks wisselend 3-gangen menu à 24,50

(van 16-6 tot en met 22-6)
 Heldere uiensoep met een kaascrouton
(of onze heerlijke eigengemaakte tomatensoep)
*
Biefstukpuntjes met groene pepersaus sla en verse friet

*

Huisgemaakte chocolademousse met slagroom

Hoofdgerechten

Huisgemaakt runderstoofvlees met rauwkost en verse friet 10,95
Halve haan met rauwkost en verse friet 12,00
Hete kip met paprika en ui, chilimayo, rauwkost en verse friet 11,50
Dubbele burger met spek, een hoop juin, rauwkost en verse friet 18,00
Piet Hein’s poké bowl Zalm of Vega 13,50
Tagliatelle met hete kip, ui en paprika in chili roomsaus 14,50
Tagliatelle met scampi, zalm, paprika en ui in chili roomsaus 16,25
Saté van varkenshaas met rauwkost en verse friet 15,00
Dikbevleesde spareribs om te zuigen met chilisaus, rauwkost en verse friet 18,00
Deurmat schnitzel met rauwkost en verse friet 18,00
Vegetarische schnitzel met rauwkost en verse friet 18,00
Varkenshaas met rauwkost en verse friet 18,50
Zalmmoot met Hollandaisesaus, rauwkost en verse friet 22,50
Ossenhaaspuntjes in teriyaki saus, rauwkost en verse friet 22,50
Tournedos met rauwkost en verse friet 23,00
Heeft u liever krieltjes in plaats van friet?   + 1,00
Stamppot met een halve worst (alleen in ’t seizoen) 9,00

Kindermenu’s

Friet met frikadel, appelmoes en mayonaise 4,75
Friet met kroket, appelmoes en mayonaise 4,75
Friet met spareribs, appelmoes en mayonaise 9,00

Desserts

Vanille ijs met chocoladesaus en een grote toef slagroom 5,50
IJscoupe “d’n Herberg”, 3 smaken ambachtelijk ijs uit de regio met een grote toef slagroom 6,00
Vanille ijs met warme kersen en een grote toef slagroom 7,00
Koffie met likeur en toef slagroom 5,75
Ambachtelijke appeltaart “Harmonika” 3,50
Raketje 1,00
Calippo 1,50
Schatkistje 2,00
Magnum 3,00

Reserveren kan online via bookdinners, telefonisch via 073 599 5454 en op het terras aan de hand van beschikbaarheid.

Bij drukte kan het voorkomen dat het lastiger is, om ons telefonisch te bereiken. Dan zijn we druk met reeds aanwezige gasten. Dank voor uw begrip.

De menukaart kan tijdens drukke dagen variëren.