Menukaart
Lunch
Soepen
Champignonroomsoep 5,75
Tomatensoep 5,75
Brood – smeersels 4,75
Maaltijdsalades
Krokante salade – carpaccio – papadum – truffelmayonaise – pijnboompitjes – oude kaas – zongedroogde tomaatjes 12,50
Salade geitenkaas – gemengde salade – geitenkaas – walnoten – zongedroogde tomaatjes – spek – brood 11,50
Salade zalm – gemengde salade -gerookte zalm – cocktailsaus – brood 14,50
Brood
(te bestellen tot 16:00 uur)
Gerookte zalm – uienringen – kappertjes – zongedroogde tomaatjes – cocktailsaus 12,50
Warme geitenkaas – honing – Italiaanse kruiden – zongedroogde tomaatjes – walnoten 9,50
Carpaccio – truffelmayonaise – pittenmix – oude kaas – zongedroogde tomaatjes 11,50
Saté – dijenfilet – satésaus – atjar – kroepoek 10,50
Kip piri piri – dijenfilet – casave – sriracha 10,50
Ouderwets lekker pasteitje ragout 10,50
Flamkuchen -bacon – ui – kaas 9,50
De Bourgondiër kroketten – huzarensalade – mosterd 9,25
Gehaktballen – 2 ambachtelijke gebraden gehaktballen -mosterd 10,00
Voor de kinderen
Tosti – ketchup 3,75
Kroket de Bourgondiër – brood 4,00
Poffertjes – poedersuiker 4,25
Diner
Voorgerechten
Tomatensoep 5,75
Champignonroomsoep 5,75
Brood – smeersels 4,75
Knoflook kippenboutjes – aioli 8,00
Garnalenkroket -toast – sla – rouille 10,00
Garnalen in ketjap-knoflooksaus -brood – salade 14,50
Krokante salade carpaccio – papadum – truffelmayonaise – pittenmix – oude kaas – zongedroogde tomaatjes 12,50
Salade geitenkaas – gemengde salade -geitenkaas – walnoten – zongedroogde tomaatjes – spek – brood 11,50
Salade zalm – gemengde salade – gerookte zalm – cocktailsaus – brood 14,00
Hoofdgerechten
(te bestellen vanaf 16:00 uur)
Hete kip – paprika – ui – chili mayonaise – rauwkost – verse friet 14,50
Pannetje stoofvlees van Bommelerwaards rund – rauwkost – verse friet 16,00
Spareribs – chilisaus – rauwkost – verse friet 19,50
Schnitzel – rauwkost – verse friet 19,00
Saté van varkenshaas – rauwkost – verse friet 17,50
Surf & Turf – diamanthaas – scampi -rauwkost – verse friet 24,50
Ossenhaaspuntjes – teriyaki saus – champignons – rauwkost – verse friet 24,50
Bovenstaande gerechten kunnen ook met aardappel gratin en haricot verts in spek geserveerd worden (+ 2,50)